Medlemsklubb – Vinförvaring – Utbildning

Göteborgs Vinkällare
flyttar till Vasa & Lorensberg!

Nu har vi spännande nyheter att dela med oss av! Som många av er vet så har vi en längre tid önskat flytta vinkällaren närmare evenemangs- och restauranglivet i stan. Eftersom Sahlgrenska Huset precis som resten av Norra Hamngatan snart kommer att förvandlas till en byggarbetsplats i flera år så har behovet aktualiserats. Därför är vi väldigt glada att kunna berätta för er att verksamheten har hittat ett nytt hem på Götabergsgatan 22 i Lorensberg! Ett stenkast därifrån, på Vasagatan 34, har vi dessutom ytterligare en lokal som kommer att stå redo för inflyttning innan årsskiftet.

Götabergsgatan ligger i hjärtat av Lorensberg med utsikt över Vasaparken och lokalen på nummer 22 har under många decennier huserat klassiska Göteborgsgallerier. Vi hoppas och tror att ni alla kommer att uppskatta närheten till kommunikationer, nöjesliv och den uppsjö av restauranger som finns i triangeln Avenyn, Teatergatan och Vasagatan.

Flyttlasset går under sommaren när vinkällaren även i vanliga fall är stängd. Medlemspriset och övriga villkor är oförändrade, det enda du som medlem behöver göra är att bestämma dig för om du själv vill packa dina flaskor och transportera dem till den nya adressen eller om du vill att vi hjälper dig med den saken. När vi öppnar igen i mitten av augusti blir det alltså i nya lokaler och med en uppdaterad profil.

Göteborgs Vinkällare Lorensberg rymmer ca 80 medlemmar och kommer att vara bemannad under samtliga öppettider för att kunna erbjuda mer service och ett större utbud av ost&chark, provningar och särskilda medlemsaktiviteter. Vi ser fram emot att kunna träffa er oftare och erbjuda många fler tillfällen för medlemmar att få umgås med varandra.

När Göteborgs Vinkällare Vasa står redo kommer den att kunna husera ca 50 medlemmar och bygga mer på självservice och egen access. Som befintlig medlem kommer du förstås att ha möjlighet att välja din adress, vi återkommer med mer info kring detta efter sommaren. Inledningsvis hälsar vi dock alla hjärtligt välkomna till Götabergsgatan!

Tveka inte att kontakta oss på info@gbgvin.se för frågor.

Det enda vi behöver veta är om du själv vill packa och flytta dina viner eller om ni önskar vår hjälp med det. Perioden då detta sker är 14-24 juni.

Fill out my online form.