20131011_180207Vi på Göteborgs Vinkällare har lång erfarenhet av att ta emot företag för olika typer utav event. Så väl heldagar med konferens och avslutande vinprovningar till festliga kvällsaktiviteter.
På denna sida hittar ni lite olika förslag och priser på sådant som vi gärna hjälper ert företag med.
För att boka någon av dessa förslag krävs att ni är en grupp om minst 8 personer. Önskar ni boka något av nedanstående alternativ, eller har frågor mejla Anders Rasmusson (anders@gbgvin.se) så får ni hjälp omgående.
Samtliga priser är ex. moms om ej annat anges.

Ost & Vinprovning Standard

Från 495kr per person

Majoriteten av våra vinprovningar hamnar i kategorin Standard-vinprovningar.
Exempel på standard-vinprovningar är:

Vi har alltid någon form av tilltugg till våra provningar, oftast handlar det om ost men vi gör även:

Vinprovning med efterföljande buffé

Från 700kr per person

En mycket trevlig och uppskattad kombination av en inledande vinprovning på valfritt tema och en avslutning med vår Vinkällarbuffé.
Ett stående tips är en vinprovning på temat Italiens Röda. Den funkar extra bra till just vår egen buffé. Önskar ni en lite större och lyxigare buffé så har vi goda cateringkontakter. Kontakta oss då för pris.

Champagneprovning

Från 695kr per person

Det finns väl inget som lättare upp humöret så som champagne-korkarna som poppas i vinkällaren! Skall företaget ut med nya kunder eller skall ni tacka av någon som skall sluta? Vår champagneprovning är den perfekta starten på en lyckad kväll!
Under ca 2 timmar provar ni 4-5 stycken Champagner tillsammans med ost & bröd under guidning av någon av våra provningsledare. Ni får en spännande resa i den lyxiga vinregion och insikt i varför champagne doftar och smakar så unikt!

Konferenspaket med vinprovning

4500 kr + 295 kr per person ex. moms.

Boka ditt nästa möte i Göteborgs Vinkällare! Hos oss konfererar du i avskildhet samtidigt som du befinner dig mitt i city. Våra två vackra provningsrum används dagtid som fullt utrustade konferenslokaler, öppna både för medlemmar och externa grupper.
Finn Inspirationen mitt i stan, med oslagbar atmosfär och trevligt bemötande!
Avsluta dagen med en vinprovning.  Fasta priset för konferens gäller en heldag, halvdag kostar 3000kr.

En bokningsförfrågan görs antingen via formuläret nedan eller direkt till Anders Rasmusson på anders@gbgvin.se

Fill out my online form.