Onsdag 7 sept. – Naturvinsprovning

Onsdag 7 sept. – Naturvinsprovning

Gå på vinprovning i Göteborg! Eftersom den senaste naturvinsprovningen var så populär så väljer vi att hålla en till under våren. Naturvin är kanske det största som hänt vinvärlden det här milleniet och alla har en åsikt om det. Vad är naturvin, hur görs det och hur smakar det? På den här vinprovningen testar vi fem olika naturviner och reder ut skillnaden mellan konventionellt, ekologiskt, biodynamiskt och naturvin. Till det bjuder vi på passande ostar och pratar lite om hur du ska tänka kring ost och mat i kombination med vin. Vill du veta vad naturvin är och varför det är så populärt är du välkommen att anmäla dig!

Kostnad: 595kr per person
Tid: kl 18:00 – ca 19:30.
Plats: Götabergsgatan 22

Bokning görs till bokning@gbgvin.se. Uppge önskat datum och antal personer så återkopplar vi med en bekräftelse samt mer information.

Betalning sker via Swish senast två dagar innan provningen. Vid sen avbokning tas en avbokningsavgift på halva beloppet ut.

Vill du få mer information om våra provningar eller boka detta datum som vinprovning för ett slutet sällskap kontakta oss via formuläret nedan.


Hjärtligt välkommen!