_DSF5891-4
illustration stämpel 2

Medlems­klubben

Välkommen till vår gemenskap -allt i vinets och den goda matens tecken.

Bli medlem och ta del av våra härliga lokaler i centrala Göteborg. Provningar, event, härliga möten och samtal om vin, mat, och allt annat som vi tillsammans finner intressant. 

Vad ingår i ett medlemskap?

Följande ingår i ett medlemsskap hos Göteborgs Vinkällare:

 • Du disponerar ett vinfack, 55x65×50 cm (max 100 flaskor) med möjlighet till graverad namnskylt. Källaren är tempererad genom miljövänlig bergkyla och fuktkontrollerad för att ge optimala lagringsförhållanden.
   
 • Den privata medlemsklubben på Götabergsgatan 22 blir en förlängning av ditt vardagsrum, du är välkommen när som helst under öppettiderna och kan dricka ditt eget vin tillsammans med ost och delikatesser som erbjuds från vårt bistrokök.
   
 •  Möjlighet att delta i medlemskvällar, provningar med spännande teman och andra aktiviteter.
   
 •  Rådgivning vid vininköp, investering och försäljning.

Privat: 895:- / månad ink moms

Företag: 1000:- / månad ex moms

Faktureras hel - eller halvårsvis

_DSF5974

Förmåner & trivselregler

 • Som medlem är man välkommen att ta med vänner till källaren så länge sällskapet totalt omfattar max 6 personer. Är man fler än så eller vill ordna en egen event, sittning, eller liknande.
   
 • Medhavd mat får inte förtäras i lokalerna. Vi erbjuder ostbrickor, chark, delikatesser och någon eller några enklare rätter. Vi har också samarbeten med medlemsrabatter hos flera av de närliggande krogarna. Kontakta oss för information.
   
 • Trivseln i vinkällaren är vårt gemensamma ansvar. Medlemmar kan fritt använda glas, karaffer och porslin och disponera ytorna som sitt eget vardagsrum. Var noga med att hålla rent och låt oss veta om något saknas eller behöver åtgärdas.
_DSF5977-2
_DSF5891-4

Intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan om medlemskap. 

Fyll i nedan så kontaktar vi dig asap för vidare samtal och information.

Göteborgs Vinkällare
logga vit utan text

Göteborgs
Vinkällare

Öppettider

 1. mån - tis Stängt
 2. ons - fre
 3. lör
 4. sön Stängt

Följ oss